Metallin ohjeet‎ > ‎

Sähkömittarien lukeminen

Sähkömittarien lukeminen - perinteinen seinäsähkömittari

Tämä koskee vain parakkeja ja kontteja  joissa on perinteinen sähkömittari tilan sisällä seinällä - ei eristettyjä merikontteja joissa ei ole mittaria tilan sisäpuolella

Keino 1: Sähköpostilla lukema ja mittarin numero osoitteeseen lukema at  kotteria.com Viestin tekstiksi mittarin lukema  ja otsikoksi mittarin numero (ja mielellään myös vuokralaisen nimi)

Keino 2: Ota kamerakännykällä kuva josta näkee mittarin lukeman ja mittarin numeron (tarra). Lähetetään kuva osoitteeseen lukema at kotteria.com  Otsikoksi voi laittaa tarrassa olevan numeron

Keino 3: Tekstiviestillä tilan numero, sähkömittarin lukema ja mielellään vielä vuokralaisen nimi numeroon 0400868889


Lukema tulisi lähettää kuukausittain, mielellään alkukuusta.  Raili tekee noiden lukemien perusteella sitten laskun joka tulee sähköpostiin. Mittarilukemaa ei kuitenkaan tarvitse ilmoittaa kesä-, heinä-, elo- eikä lokakuussa. Touko-lokakuun aikana kulutus on sen verran vähäistä että ne laskutetaan kerralla marraskuussa.

Jos haluatte että me käymme säännöllisesti lukemassa mittarin puolestanne niin ota yhteyttä. Veloitamme mitarin lukemisesta siihen kuluneen ajan mukaan.

Comments